På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli

söndag 31 juli 2011

Lite segt idag efter gårdagen.

Hela kroppen känns tung idag och har till och med ont i händerna. Igår var det perfekta vädret för trädgården, lagom varmt, regn efter plantering och sen sol igen. Att det regnade kände jag inte ens för jag var så svettig efter att ha gjort färdig min sen länge påbörjade gång och rabatt. Nu är den klar! Gången blev lite för smal men det får duga.

I rabatten satt en tillfälligt placerad rhododendron som jag flyttade och sedan satte jag ner några olika primula och liljor bredvid den rhododendron som ska vara kvar. Nu är jag lite på jakt efter hostor som blir ca 30-40 cm och klarar sol. Troligen har jag någon jag kan dela. Efter div. sysslor avslutade jag med en fotorunda där det blev mest dagliljor men det är så många andra som visar det nu så det får bli en annan gång. Håll till godo med smått o gott! : )

4 kommentarer:

 1. Oj, vad du har legat i! Vad fint det blir, gången är snygg tycker jag! Fina blommor och rabatter!
  Så spännande! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilket arbete för en person, du måste se ut som hulken nu eller? ;)) Det blev kanonsnyggt och det ser verkligen frodigt och fint ut:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Snyggt jobbat, Ellen kände inte igen din trädgård. Det måste nog innebära att vi måste komma över så vi får se allt du gjort. :)

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 4. Ni är så välkomna så!

  Tack för all uppmuntran. : )

  SvaraRadera