På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli





onsdag 13 juni 2012

"Tagga" inför riksmötet, som ungdomarna skulle...

säga.
Corydalis calcicola
Förkylningen har inte släppt än och jag tar det lugnt i trädgården, inte ens gräsmattan blir klippt men men...Jag har fotograferat lite för att inte få alltför mycket abstinens. Jag ser fram emot riksmötet otroligt mycket, ska bli så skoj att träffa alla man känner och lära känna nytt folk och se fina trädgårdar. Annars är det knappt jag vill åka hemifrån eftersom jag väntar på att mina irisar ska slå ut. En del har jag inte sett blomma än fast jag haft dem i flera år, nu äntligen blir det nog att jag får se en del av dem.

Av någon anledning så roterar mina bilder i inläggen och jag kan inte ändra det, får se om jag kommer på hur jag ska göra det också. Corydalisbilden är alltså på fel håll, om det inte syns. Är det någon som kan säga hur man gör är jag tacksam.

Här kommer lite andra bilder än de jag tänkt mig. Min riktiga dator med alla växtlistor har lagt av så nu har jag inte alla namn heller. Ska skriva för hand i en bok, kommer ju inte ihåg att säkerhetskopiera hela tiden.




Oxalis, kattfot och Mertensia maritima



High Noon gömmer sig alltid så man knappt ser att den blommar

Mörk vågig...etiketten finns nog...


Anemone multifida rubra

Övervintrade lejongap ser lovande ut

Penstemon whippleneanus

Rosa pulverulenta (står i en liten kruka i rabatten upptäckte jag)

Single Cherry visar inte alltid sitt inre

Corydalis calcicola igen

2 kommentarer:

 1. Underbara bilder Camilla;) Här är det också väldigt förkylt, det låter som rena sanatoriet när vi får våra hostattacker;) hoppas dock att vi inte längre är smittobärande. Vi får väl sitta där på riksmötet med munskydd annars:)) för dit SKA vi bara:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder. Tråkigt att förkylningen inte ger med sig. Tyvärr har familjeangelägenheter satt stopp för riksmötet i år. Såg fram mot detta men kan man inte så kan man inte.
  Rekommenderar dig att ha växtnamnlista på dokument som du kan maila till dig själv. Skulle datorn krascha finns det ju alltid där.
  Ha det så kul i helgen
  Karin //

  SvaraRadera