På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli

torsdag 2 augusti 2012

Lite semester från trädgården

Her Majesty´s Wizard
Normalt sett brukar jag vara lite trött på trädgården i juli/aug, men det är jag faktiskt inte i år. Jag har ändå tagit lite semester från därifrån och gjort lite annat, som t.ex. att tapetsera dotterns rum. Första gången jag gjort det på egen hand och det gick ganska bra faktiskt -  hon är nöjd!

Nu så här en vecka kvar till jag börjar jobba igen och det även är dags för 1000 trädgårdar, ska jag göra lite annat, desto roligare att komma tillbaka och greja i trädgården igen. Lite orolig är jag dock att för mycket ogräs ska hinna pluppa upp.

Inser när jag går runt med kameran att det är mycket som har blommat som jag har missat att se, trots att jag nästan dagligen tar ett varv med kameran. Nu ska man dessutom hinna samla frön också och komma ihåg vilka man absolut vill ha mer av.

'Forgotten Dreams' i ful skepnad - den är supersnygg när den inte fått regn

Vilken är detta då?
 Det är en enda röra bland mina dagliljor för antingen så stämmer de inte eller så har dagliljor försvunnit.Gissa vad det är...eller den kanske är lätt?
1 kommentar:

  1. Tror att det är viktigt och bra att inte "bara" tänka och andas trädgård:) Lite annat måste ju få komma emellan:) Ogräs kommer man nog aldrig ifrån och ska man ha perfekta rabatter så får man nog ligga i rabatterna dygnet runt, det är inte så himla lätt med detta vädret med ösregn ena sekunden och olidlig hetta den andra:) Men det blir nog bra till slut, det brukar det bli:) Vi ses snart/Monne

    SvaraRadera