På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli

tisdag 16 mars 2010

Rhododendronbladet kom idag...

...vilket var riktigt lägligt, dels för jag funderat över hur mina buskar mår där ute under snön och dels för att jag börja fundera på om det finns någon mer jag inte kan klara mig utan. Jag har ju mer mark nu, och där ska jag sätta rhododendron. Några inköpta i höstas har jag ännu inte planterat. Tyvärr ser en ut att ha frusit rejält så jag får se hur den klarat sig.

Gjorde ett litet kollage på blommorna på några av de jag har. Egentligen är jag mest förtjust i azaleorna och borde satsa mer på dem, då de är härdigare. Jag har många som jag ännu inte sett i blom varav en del är fröplantor med så det är spännande. Tyvärr har jag ännu inte lyckats varken så eller stickla några men jag har några sen förra året som kan ha överlevt vinter.
5 kommentarer:

 1. Härliga bilder Camilla:) Jag älskar azaleorna men tyvärr så gör även rådjuren det, så i år vet jag inte om vi får se några blomma över huvud taget för det verkar som de efter denna vinter mer eller mindre ätit upp alla knoppar på de flesta azaleorna:( Men de kommer ju fler vårar. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ja du, Monne, jag har inte ens tittat om de ätit på mina! Då blir jag suuur, grejen är den att blommorna på den gula har frusit ibland vid sen nattfrost så jag missar blommorna på den för det. Det gäller att ha mycket..då märks det inte lika tydligt :)så jag har alldeles för lite ännu.

  SvaraRadera
 3. Rhoddisar är så fina! Förra året köpte jag Cunninghams white och dem är underbart kraftiga och fina. Ser fram emot blomningen.

  Jätte fina kollage!

  Rhododendro-bladet måste jag blogga på! Vill också ha!*ler*

  SvaraRadera
 4. Häriga bilder, kanske man kan hinna och kika lite i Rhododendronbadet på söndag när jag kommer..... en liten förhoppning.....

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt vackra bilder på vackra blommor!
  Njutbart!!

  SvaraRadera