På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli

lördag 28 april 2012

Behöver nya växter, eller...

...eller kanske inte egentligen med tanke på hur det ser ut på min baksida. Detta måste jag få bort innan jag ska ha öppen trädgård, och detta är inte allt. En del ska med på växtmarknader och är dubletter. Men jag behöver faktiskt nya växter eftersom jag grävt bort en del och fått ny plats, men jag har inte så många växter som passar just där.
Har satt ner några liljor och lite annat men det är mycket plats kvar och några riddarsporrar ska jag sätta, men vad mer? Jag måste dessutom göra något åt den fula kanten på dammen som jag inte grävt tillräckligt djupt. Jag hann klippa gräs, de flesta rosor och rensa en rabatt och köra lite barkmylla innan regnet kom. Trött som jag var tog jag en runda med kameran och nu har luften gått ur mig så jag orkar nog inte mer idag. Täckte av Gunneran, Cornus och Magnolia, och liljorna har kommit långt på en del ställen så nu hoppas jag inte det sjunker till 10 minus utan att jag hinner skydda dem.

3 kommentarer:

 1. Ja visst är det skön trötthetskänsla när man verkligen fått uträttet en del och ganska bra att vädret reglerar arbetstiden! det är ju en dag imorgon också! :)

  SvaraRadera
 2. Vad du kämpar. Nästa söndag hittar du säkert de växter du behöver. :)

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 3. Visst är det en härlig känsla då man är trött i kroppen av trädgårdsarbete:)
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera