På gång i mitt trädgårdsliv...

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA TRÄDGÅRDEN EFTER ÖVERENSKOMMELSE. HAR ALLTID LITE VÄXTER TILL FÖRSÄLJNING.

2018 Kommer jag ha Öppen Trädgård i samband med

Tusen Trädgårdar den 1 juli,
http://www.tradgardsriket.se/
Lands Öppen Trädgård den 15 juli

onsdag 18 april 2012

Längtar efter Magnoliorna, men ..

...de behöver inte börja blomma än eftersom vi alltid får sen nattfrost här. Magnolia stellata 'Rosea' frös bort nästan helt förra året och jag får se om det är något liv i den nu.

På min runda ute såg jag att 'Merril' börjar vakna och öppna sin knoppar, men jag sa till honom att lugna sig lite så jag hoppas han hörde det. Tråkigt om blommorna fryser.
Senare kommer 'Susan' som gärna remonterar, och de gula 'Elisabeth', 'Yellow Bird' och 'Yellow River' Bilderna sitter i omvänd ordning.
6 kommentarer:

 1. Hej! Jättefina magnolior ..... men min blick föll också på forsythian. Jag saknar en så´n i min gula hörna. Har du några sticklingar? Då är jag intresserad. Visst kan man gå till Plantagen och köpa med det ger en extra dimension till växten om man vet vem den kommer från.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen stickling, men kan ta några eller så får du och kan sätta själv. Jag har satt några från en varigerad forsythia som jag har men de är små och har nog inte tagit sig än (om de nu gör det).

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder av Magnolior, nu är man riktigt sjuk av längtan till att de börjar att blomma. Men det får allt bli lite varmare först- det är ju svinkallt ute fortfarande:( Ha det got/Monne

  SvaraRadera
 4. Åhh vad många fina magnolier du har, den sista var riktigt snygg! Måste prova några fler jag också, vi har ju samma zon så det borde ju funka.

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 5. Vackre magnolior jag blev allt lite sugen på den sista, riktigt fin!

  MVH
  Jessica

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder på dina Magnolior.. o så många du har.. lyckliga du! Alltid lite farligt de där kalla dagarna för knoppar o blom.. håller tummarna. Önskar dig en fin helg..Moa

  SvaraRadera